Bliv medejer og bestyrelsesmedlem

Vil du være en del af Danmarks stærkeste community for investorer, direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer? Her får du mulighed for at blive medejer og bestyrelsesmedlem i danske vækstvirksomheder.

Sammen skaber vi resultater

Vi arbejder målrettet på at hjælpe vores medlemmer med at skabe økonomisk vækst for dem selv og de virksomheder, som de investerer i. Brug vores platform og community til at realisere dine ambitioner og mål.

Spar tid og få overblikket

Via vores internationale online platform får du adgang til mere end 100+ cases årligt. Her kan du struktureret søge og sortere i alle tilgængelige cases og se deres præsentationer.

Mød menneskerne bag

Du får adgang til vores månedlige pitch-møder hvor vi hver gang udvælger op til 10 spændende vækstvirksomheder. Her kan du også møde iværksætterne og de andre medlemmer.

Tag ansvaret for succes

Når du vil foretage en investering, kan du gøre det på egen hånd eller vælge at syndikere sammen med andre erfarne medlemmer og sprede din risiko. Vi hjælper dig hele vejen.

Drømmer du om at blive medejer, investor eller bestyrelsesmedlem?

Så er Copenhagen Venture Exchange måske noget for dig. Vi hjælper danske vækstvirksomheder med at vokse og få succes. Det gør vi ved at forbinde erfarne direktører, ejerledere og investorer med de rette vækstvirksomheder. Har du erfaringer og erhvervskompetencer, som du mener andre virksomheder kan have gavn af, så kontakt os og hør mere om hvornår vi lukker nye medlemmer ind.

Adgang til de bedste cases

Ansøgning

Alle vækstvirksomheder skal udfylde en ansøgning med en lang række relevante oplysninger der er nødvendige, for at du som investor kan vurdere deres case.

Screening

Vores sekretariat screener alle ansøgninger for at sikre at vores medlemmer kun bruger tid på relevante investeringsmuligheder med vækstpotentiale.

Kvalitetssikring

Inden en case går online til vores medlemmer, har vores sekretariat arbejdet sammen med virksomheden for at sikre en ensartet og grundig præsentation af casen.

Casen går online

Når en case er klar til at blive præsenteret for vores medlemmer bliver den lagt online på vores platform. Det giver dig ro til at vurdere den, når det passer dig.

Medlemsfordele

1

Dealflow

Vi giver dig årligt adgang til 100+ af de bedste vækstvirksomheder med mulighed for at blive medejer.

2

Community

Du bliver en del af Danmarks stærkeste gruppe af investorer, direktører og virksomhedsejere.

3

Syndikering

Spred din risiko eller skab et aktivt ejerskab ved at syndikere din investering med andre medlemmer.

4

Online platform

Mulighed for at anvende vores internationale online platform til at styre dealflow og kontakte cases.

5

Bestyrelsesposter

Få adgang til bestyrelsesposter som led i medejerskab eller med mulighed for sweat-equity.

6

Sekretariat

Vores sekretariat har mange års M&A erfaring som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Virksomheder vi har hjulpet

Nedenfor ses et udsnit af de vækstvirksomheder vi har hjulpet videre mod en realisering af deres ambitioner og mål.

Mere end bare en god forretning

“Gennem min karriere som adm. direktør har jeg erfaret, at det vigtigste for mig er at bruge min erfaring til at gøre en positiv forskel – og samtidig være i stand til direkte at påvirke resultaterne. Som medejer og bestyrelsesmedlem i en vækstvirksomhed får jeg denne mulighed.”
Allan Tange, adm. direktør, TestHuset

Du er i godt selskab

Som medlem får du både mulighed for at møde en række af de dygtigste iværksættere samtidig med, at du bliver en del af et hastigt voksende community af investorer, direktører, ejerledere og bestyrelsesmedlemmer.
Ib Kunøe kopi

Ejerskab skaber resultater
“Som investor er jeg en aktiv medejer. På den måde kan jeg være med til at skalere virksomhederne og skabe stor værdi for både stifterne og mig selv.”

Ib Kunøe
Bestyrelsesformand, ATEA

KC web

Jeg sætter mit netværk i spil
“Når jeg går ind i en ny virksomhed, så byder jeg ikke kun ind med sparring og gode råd – men bruger også mit netværk til at åbne døre.”

Kristine Cholewa
Partner, Amrop

JS

Jeg kan bruge min erfaring
“Kombinationen af at kunne hjælpe iværksættere og gøre brug af mine egne erfaringer er meget givende. Desuden møder jeg ligesindede.”

Jan Schmidt
Direktør, Totalkredit

CBF

Nøglen til hurtig vækst
“Qua min egen erfaring som ejerleder ved jeg, hvor vigtigt det er for en nystartet virksomhed at få kapital fra de rette investorer. Det er afgørende.”

Christian Brink Frederiksen
Co-founder & CEO, LEAPWORK

Bliv kontaktet

Udfyld dine oplysninger herunder for at blive kontaktet. 

Tak for din henvendelse

Vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Er du interesseret i iværksætteri og investering i startups?

Vil du modtage nyeste viden om investeringer, pitch-møder og trends i markedet? Bliv en del af det voksende community ved at indtaste din email herunder: