Vores dna

Copenhagen Venture Exchange blev stiftet med missionen om at bidrage til den økonomiske vækst i Danmark. Vi tror på, at fremtiden bygger på succesfulde vækstvirksomheder skabt sammen med erfarne investorer og bestyrelsesmedlemmer.

Vækstvirksomheder

Hjertet i vores community er ønsket om at styrke danske vækstvirksomheder og sikre dem succes. Vi hjælper hvert år 100+ iværksættere med at fortælle om deres mission og møde de helt rigtige investorer og bestyrelsesmedlemmer.

Kompetencer

De fleste direktører og ejerledere har gjort sig mange dyrt købte erfaringer om hvad der virker og hvad man skal undgå. Vi matcher deres kompetencer med de vækstvirksomheder der søger bestyrelseskompetencer og kloge penge.

Kapital

At skabe vækst og fremdrift kræver ikke kun talent men ofte også kapital. Vi hjælper Danmarks dygtigste professionelle investorer, ejerledere og executives med at skabe afkast ved at investere i vækstvirksomheder, hvor de selv kan gøre en stor forskel. 

Direktion & Advisory Board

Christian Engelsen

Christian Engelsen

CEO & Founder

Christian er CEO for Copenhagen Venture Exchange og er bestyrelsesformand i Amrop A/S, Board Assure A/S og People Test Systems A/S.

Jacob Oredson

Jacob Oredson

Partner & Co-founder

Jacob er Partner i Copenhagen Venture Exchange og har tidligere været Digital Director i det anerkendte topledernetværk Presidents Institute.

THB2

Thomas Hofman-Bang

Advisory Board Member

Thomas er adm. direktør i Industriens Fond og har tidligere bl.a. været adm. direktør for KPMG Denmark og NKT Holding A/S.

testimonial_brian

Brian Mikkelsen

Advisory Board Member

Brian er adm. direktør i Dansk Erhverv og har tidligere været Økonomi- & Erhvervsminister og Justitsminister for de Konservative. 

AVR1

Anton van Rossum

Advisory Board Member

Anton har været global Senior Partner og bestyrelsesmedlem i McKinsey & Co. og siddet i bestyrelsen for bl.a. Credit Suisse og Munich Re.

SI1

Santiago Iniguez

Advisory Board Member

Santiago er President for IE University i Madrid, Spanien. Han er bestyrelsesmedlem i EFMD Global og er forfatter til en række bøger.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at blive kontaktet af en af vores medarbejdere?

Tak for din henvendelse!

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Er du interesseret i iværksætteri og investering i startups?

Vil du modtage nyeste viden om investeringer, pitch-møder og trends i markedet? Bliv en del af det voksende community ved at indtaste din email herunder: