Start med at søge kapital her

Vi hjælper dig hurtigt og effektivt med at søge den kapital du skal bruge for at vækste din virksomhed. Få kontakt til de klogeste penge og det største udvalg af dygtige investorer og bestyrelsesmedlemmer i Danmark.

Kom godt fra start

Når I skal søge kapital til jeres virksomhed er det afgørende, at I finder det rigtige sted at starte. Vi kan sikre jer adgang til en seriøs og professionel platform, der giver adgang til de rigtige investorer, som kan matche jeres ambitioner og mål.

Ansøgning

I starter først med at udfylde en ansøgning med konkrete og relevante oplysninger, der er nødvendige for at vi kan vurdere jeres case.

Screening

Når vores sekretariat har modtaget jeres ansøgning gennemgår vi alle oplysningerne og sikrer at I opfylder de krav, som matcher vores investorer.

Kvalitetssikring

Inden jeres case går online, har vores sekretariat kontaktet jer for at drøfte eventuelle muligheder, for at øge jeres chancer for at få den kapital I søger.

Casen går online

Når casen er klar til at gå online for vores investorer, bliver den uploadet på vores platform, så investorerne kan vurdere den og kontakte jer.

Jeres succes er vores succes:
5%

Det er gratis at få adgang til vores platform og I betaler kun, hvis I får tilført kapital eller kompetencer. Vores succes honorar er 5% af den rejste kapital (eller minimum kr. 25.000) eksklusiv moms. Ingen andre omkostninger eller gebyrer.

  • Mød Danmarks dygtigste investorer
  • Præsenter din case på et pitch-møde
  • Gratis råd og vejledning
  • Betaling kun ved succes
  • Ingen skjulte gebyrer

Kloge penge er guld værd

“Når du skal ud og hente kapital til at vækste din virksomhed, så er penge ikke bare penge. Det handler i høj grad om at finde en investor, som har de rigtige kompetencer og erfaring. Når du finder det rigtige match, så bliver der skabt stor værdi.”
Toke Kruse, Iværksætter, Bilagscan, m.fl.

Er du interesseret i iværksætteri og investering i startups?

Vil du modtage nyeste viden om investeringer, pitch-møder og trends i markedet? Bliv en del af det voksende community ved at indtaste din email herunder: